“Forelsket” este un cuvânt din limba norvegiană, care descrie starea de îndrăgostire sau de a fi îndrăgostit, adesea caracterizată de o emoție puternică și intensă.

Definiție: “Forelsket” descrie starea de îndrăgostire sau de a fi îndrăgostit, adesea caracterizată de o emoție puternică și intensă.

Terminologie: “Forelsket” este un cuvânt specific culturii și limbii norvegiene, care este adesea asociat cu romantismul și cu expresia liberă a emoțiilor.

Sinonime: “Forelsket” poate fi asociat cu cuvinte precum “îndrăgostit”, “înflăcărat”, “pasional”, “admirat”, “încântat” sau “entuziasmat”.

Antonime: Nu există un antonim specific pentru “forelsket”, deoarece este un cuvânt care descrie o stare pozitivă și nu are o opusă negativă precisă. Cu toate acestea, cuvinte care ar putea fi considerate antonime pentru “forelsket” ar fi “dezamăgit”, “îndurerat”, “indiferent” sau “plictisit”.

Forelske înseamnă euforia îndragostirii; starea fericită de mirare când totul este palpitant și excitabil, doar la gândul persoanei dragi; energia pe care o obții la începutul unei noi relații care speri să dureze pentru totdeauna.

Categorii: cuvânt danez intraductibil.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *